Er du ejendomsinvestor, så kan påklædning og det rette udstyr gøre hele forskellen

2 investorer
Er du ejendomsinvestor, så kan påklædning og det rette udstyr gøre hele forskellen
Henrik Andersen
-
04/09/2022
-

Investerer du i ejendommen? Så er det vigtigt, at du går ordentligt klædt – i hvert fald hvis du vil give et ordentligt indtryk af dig selv over for eventuelle lejere. Se her, hvordan du får succes som ejendomsinvestor ved at vælge den rigtige påklædning.

Din påklædning påvirker førstehåndsindtrykket

Som ejendomsinvestor er det ikke bare vigtigt, at du vælger de rigtige ejendomme at investere i. Det er også vigtigt, at du vælger den rigtige påklædning, hvis du vil fremstå seriøs, når du skal udleje ejendommen. Det er med til at give de potentielle lejere et godt indtryk af dig, at du fremstår seriøs.

Samtidig er det også væsentligt, at du har den rigtige påklædning på, når du skal byde på boligen. Det er med til at få dig til at fremstå som én, der ved, hvad du snakker om. Herudover signalerer det, at du tager dig selv seriøst – og så er det også nemmere for sælger at tage dig seriøst.

Sådan klæder du dig professionelt

Du behøver ikke at klæde dig i jakkesæt og attachemappe, hvis du vil tages seriøst som ejendomsinvestor. Det er vigtigt, at du ikke er overdressed, da det kan skræmme nogle væk. Dog bør din påklædning afhænge af, hvilke ejendomme du går efter. Går du efter billige lejeboliger, behøver du ikke at klæde dig fornemt.

Går du derimod efter dyrere ejendomme, kan det være en god idé, at din påklædning udstråler, at du har styr på økonomien – og her kan et jakkesæt godt gå an. Når alt kommer til alt, er det væsentligt, at du vælger et outfit, som matcher den type boliger, du går efter, så du kan udstråle professionalisme.

Skal du selv vise din lejebolig frem?

Hvis du har investeret i en ejendom med henblik på at leje den ud, så er det vigtigt, at du ikke skræmmer potentielle lejere væk, hvis du selv står for at vise den frem. Du risikerer både at skræmme lejere væk, hvis du har for fint tøj på, men også hvis du har klædt dig lidt for casual og ‘søndagsagtigt’.

Det er derfor en god idé at finde den gyldne mellemvej, hvor du hverken er for pænt eller for sjusket klædt. Et par cowboybukser og en pæn skjorte er ofte nok til, at du bliver taget seriøst, men samtidig ikke skræmmer nogen væk. Vælg derfor dit outfit på baggrund af, hvilken situation du befinder dig i.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!